7. Везни  Най -цивилизованият знак на Зодиака . Те имат

...
7. Везни  Най -цивилизованият знак на Зодиака . Те имат
Коментари Харесай

Най-добрите черти на всяка зодия - 2 част

7. Везни 

Най -цивилизованият знак на Зодиака. Те имат сексапил, грациозност, добър усет и са другарски настроени и миролюбиви, тъй че не е извънредно споровете да бъдат безпристрастни и да демонстрират своето отменяне от тях. Те ценят напъните на другите и обичат да работят в екип. 
 Най-добрите черти на всяка зодия - 1 част Най-добрите черти на всяка зодия - 1 част
Дванадесетте знака на западния зодиак, свързани с астрологията, дават характерни характерности на всеки човек заради разположението на...

8. Скорпион

А Скорпион е спокоен човек, който наподобява откъснат от действителността, макар че те няма да спрат съблюдаване всичко към тях с сериозно око. Те са волеви и упорити, само че събитията към тях също въздействат на настроението им. И въпреки всичко те са отлични другари с тези, които смятат за почтени за тяхното почитание.

9. Стрелец

Стрелецът е най-положителният знак в целия Зодиак. Когато нещата се усложнят, Стрелец постоянно ще извади най-хубавата версия и ще не помни за негативизма. Сред най-хубавите им характерности са положителни уредници и отразяване на нови планове и научаване на нови неща. Много пъти те също са взискателни към другите, тъй като когато им се сложи цел, те не се двоумят да се жертват.

10. Козирог
 Сезонът на раждане дефинира ориста ви Сезонът на раждане дефинира ориста ви
Има доста способи да се дефинира ориста на човек и рождената му заложба - датата на раждане, зодията, мястото на раждане и сезона. Сезонъ...

Стабилността, сигурността и спокойствието е това, което най-добре дефинира Козирога. Те са обективни и взискателни хора с другите, тъй като са обективни и със себе си. Те са склонни да губят надзор над emoziите си, тъй че за тях е елементарно да бъдат песимисти и меланхолици, само че постоянно се пробват да потърсят помощ. Ето за какво се предлага да поддържат emoziонална непоклатимост посредством медитация, дишане или действия, които им оказват помощ да се провиснал.

11. Водолей

В аквариума има мощна и привлекателна персона, само че има два типа: такива, които са срамежливи и чувствителни и тези, които са буйни, живи и енергични. Разбира се, и двамата са почтени и няма да се поколебаят да трансформират мнението си, в случай че са сбъркали. Това е най-толерантният знак от дванадесетте, само че те също не обичат да принадлежат към тълпата. Много пъти изпитват потребност да се отдръпват, с цел да медитират. 

12. Риби

Те са спокойни, благи и търпеливи. Рибите са чувствителни към възприятията на другите и реагират прочувствено на досег и страдалчество. Те са обичани от останалите знаци, заради приветливия, завързан и благ темперамент. Те са по-загрижени за проблемите на другите, в сравнение с за своите. Разбира се, те мъчно се борят за откритата власт. Те са изобретателни и артистични.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР